Menu

Dezinfectant instrumentar

| dezinfectant instrumentar | dezinfectant instrumentar manichiura | klintensiv dezinfectant instrumentar | dezinfectant instrumentar stomat | dezinfectant instrumentar medical | 

Dezinfectant instrumentar – Riscul de infectie ca urmare a utilizarii instrumentarului fara masurile necesare de dezinfectie si sterilizare aplicate riguros este foarte mare.

Gestionarea infectiilor asociate asistentei medicale este cu atat mai critica avand in vedere dezvoltarea rezistentei la antibiotice.

Omorarea/inactivarea microorganismelor viabile de pe suprafete si obiecte este obligatorie pentru a face sigura folosirea dispozitivelor medicale reutilizabile la pacienti, dar si manipularea in siguranta de catre personal.

Dezinfectarea instrumentarului medical se poate realiza prin mijloace fizice sau chimice.

 

Dezinfectant pentru instrumentar – Avantajele Klintensiv

 

Curatarea – indepartarea materiei organice si anorganice – este o etapa preliminara obligatorie a dezinfectiei sau sterilizarii.

Cu solutiile marca Klintensiv curatarea si dezinfectia pot fi realizate simultan, astfel ca veti economisi timp si bani. Gama de dezinfectanti pentru instrumentar  pe care v-o propunem actioneaza si in prezenta materiilor organice (sange, fluide fiziologice) si asigura o dizolvare rapida a reziduurilor proteice.

Substantele active sunt sarurile cuaternare de amoniu si clorhidratul de polihexanida pentru o actiune sinergica. De asemenea, produsul contine inhibitori de coroziune si agent de complexare.

Acest dezinfectant pentru instrumentar este foarte usor de folosit si are efect sigur si rapid. Dilutia este de 2% (20 ml produs la 1 l de apa), iar timpul de contact este de minimum 5 minute. Se evidentiaza prin spectrul larg  de actiune biocida, in acord cu normele europene in domeniu.

Dezinfectant instrumentar – Cui se adreseaza

 

Gama Klintensiv mentionata este potrivita pentru instrumentar medical si ustensile de laborator. De asemenea, este alegerea ideala pentru saloane – cosmetice, frizerii, manichiura si pedichiura, dar si pentru colectivitati.

De asemenea, poate fi folosit si in zona farmaceutica sau cea a dezinfectantilor industriali.

 

Dezinfectant instrumentar – Reguli de folosire

 

Este indicat ca instrumentarul sa fie curatat in cel mai scurt timp de la folosire. Dispozitivele medicale de unica folosinta nu pot fi decontaminate si reutilizate. Instrumentele chirurgicale se deschid cat mai mult posibil. Cele compuse din mai multe componente se dezasambleaza piesa cu piesa.

Respectati intocmai instructiunile de pe ambalaj/din fisa privind modul de utilizare adecvat. In functie de gradul de murdarie se prepara solutia cel putin o data pe zi.

Acest dezinfectant pentru instrumentar este destinat pentru uz profesional. Se va folosi de catre personal calificat echipat corespunzator, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu.

Se recomanda a fi utilizat in incaperi bine aerisite si ventilate. Produsul va fi pastrat inchis, in ambalajul original, ferite de lumina si departe de surse de caldura.

A se evita contactul KLINTENSIV DEZINFECTANT INSTRUMENTAR cu alte produse cu activitate biocida sau cu alti detergenti, in special cu cei care contin surfactanti anionici sau aldehide.

Dezinfectant instrumentar – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cautand dupa urmatoarele cuvinte-cheie: “dezinfectant instrumentar stomatologic”, “dezinfectant instrumentar frizerie”, dar si “dezinfectant instrumentar cosmetica” sau “dezinfectant instrumentar chirurgical”.

La acestea se adauga “dezinfectant instrumentar medical” impreuna cu“dezinfectant instrumentar manichiura”. O cautare directa se poate efectua dupa termenii “klintensiv dezinfectant instrumentar” sau “detergent dezinfectant instrumentar”.

Alte sintagme relevante sunt dezinfectanti instrumentar, alaturi de dezinfectante pentru instrumentar medical ori dezinfectant pentru instrumentar medical. De asemenea, puteti folosi si dezinfectant pentru instrumentar sau detergent dezinfectant pentru instrumentar.

Showing all 9 results

Inscrie-te la newsletter

Si vei primi 15% reducere la prima comanda