Menu

Dezinfectant suprafete

Dezinfectant suprafete

| dezinfectant suprafete | detergent dezinfectant suprafete | dezinfectant suprafete pret | dezinfectant suprafete medicale | klintensiv dezinfectant suprafete | dezinfectant suprafete bucatarie |

Dezinfectant suprafete – Dezinfectia prin mijloace chimice (substante biocide) este un proces care elimina organismele microbiene in proporţie de 99,99% in scopul prevenirii infectiilor.

In primul rand este obligatorie dezinfectia oricarui obiect care vine in contact cu omul bolnav. Acestea includ mobilierul, sistemul de incalzire si iluminare, carucioare, usi, ferestre, grupuri sanitare. De asemenea, cu solutiile dezinfectante trebuie curatati peretii, pavimentul sau caile de acces, holurile, salile de asteptare.

La acestea se adauga echipamentul de protectie si de lucru, inclusiv  obiectele cu ajutorul carora s-au captat produsele biologice sau dejectiile.

Gama Klintensiv pentru dezinfectarea suprafetelor este destinata atat spatiilor private, cat si zonelor de sanatate publica.

Este vorba de produse certificate ca biocide, conform prevederilor legale in vigoare.

Astfel, Klintesiv ofera dezinfectanti pentru suprafete de lucru, obiecte de inventar si microaeroflora

Alegerea metodei de dezinfectie si/sau sterilizare pentru suprafete, instrumentar si echipamente trebuie sa tina cont de categoria din care acestea fac parte: noncritice, semicritice sau critice.

Produsele oferite de firma noastra au insa o plaja larga de aplicabilitate dincolo de sectorul unitatilor sanitare. Pentru o dezinfectare rapida si facila, dar cu rezultate maxime va recomandam servetele umede Klintensiv. Nu trebuie decat sa stergeti suprafata cu aceste servetele astfel incat sa ramana umeda. Dupa un timp de actiune de 5 minute puteti folosi totul in siguranta din nou. Este pratic cea mai la indemana solutie cand vine vorba de dezinfectarea suprafetelor.

Dezinfectant suprafete – Cui se adreseaza

 

Acesti dezinfectanti profesionali se adreseaza in egala masura medicinei umane si cabinetelor veterinare.

De asemenea, KLINCIDE dezinfectant concentrat poate fi utilizat si pe suprafete pe care se proceseaza alimentele sau in cazul echipamentelor (recipiente, ustensile) din industria alimentara (vezi si gama dezinfectantilor industriali).

De ajutor sunt si in cazul  conductelor folosite pentru producția, transportul, depozitarea sau consumul produselor alimentare sau al hranei pentru animale. Mentionam ca necesita clatire daca se dezinfecteaza suprafete ce vor lua contact cu hrana pentru animale/oameni.

 

Dezinfectant suprafete – Substante active si avantaje

 

Produsele Klintensiv dezinfectant suprafete au ca ingredient activ principal sarurile de amoniu cuaternat. Cele mai importante proprietati ale acestora in ceea ce priveste dezinfectarea suprafetelor sunt:

  • actiunea antimicrobiana atat fata de bacterii, cat si fata de fungi si virusuri
  • stabilitate in conditii normale de temperatura
  • nu sunt corozive
  • nu irita tegumentele in concentratii normale, practic lipsite de toxicitate in solutii diluate
  • buna solubilitate in apa
  • eficienta si in prezenta substantelor organice
  • formeaza o pelicula care conserva activitatea antibacteriana
  • potrivite pentru suprafete delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica.

Foarte buna actiune germicida si gradul de toxicitate redus recomanda sarurile cuaternare de amoniu drept unii dintre agentii dezinfectanti cei mai utilizati în sectorul alimentar. 

Sunt inactivate de compusi anionici (sapunuri, detergenti) si compusi tensioactivi nonionici. 

 

Dezinfectant suprafete – Informatii suplimentare

 

Dezinfectantii nostri pot fi folosite in diferite spatii cum ar fi: sterilizare echipamente medicaledezinfectanti pentru salonul pacientilordezinfectanti pentru salile de operatiedezinfectanti pentru caile de accesdezinfectanti pentru echipamente mobiledezinfectanti pentru camera de asteptaredezinfectanti pentru camera de consultatii,

Ne puteti gasi pe internet efectuand urmatoarele cautari: “dezinfectant suprafete bucatarie” sau “dezinfectant suprafete stomatologie”, dar si “dezinfectant suprafete medicale”.

La acestea se adauga “dezinfectant de suprafete” ori “dezinfectant suprafete pret”. O cautare directa puteti face dupa “klintensiv dezinfectant suprafete”.

Alte cautari relevante sunt “dezinfectanti de suprafete” alaturi de “dezinfectant medical suprafete” sau “dezinfectant rapid suprafete” si spray dezinfectant suprafete.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 100 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 100 de lei se percepe o taxa de 15 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 100 de lei

15 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 100 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (15.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Inscriete la newsletter si vei primi 15% reducere la prima comanda
0