Menu

Solutii dezinfectante

SOLUTII DEZINFECTANTE

| Solutii dezinfectante | Solutii dezinfectante folosite in spitale | Solutii dezinfectante pentru casa | Solutii dezinfectante si antiseptice | Solutie antiseptica | Solutie dezinfectanta pentru instrumentar |

Solutii dezinfectanteSolutiile dezinfectante sunt destinate decontaminarii microbiene a obiectelor, suprafetelor, obiectelor, mainilor etc. prin distrugerea, indepartarea sau reducerea numarului de germeni pana la limita la care prezenta acestora nu mai reprezinta un risc de imbolnavire.

Curatenia si dezinfectia efectuate corect pot realiza o decontaminare de 95 – 99,9%. Pe de alta parte, sterilizarea presupune distrugerea sau indepartarea tuturor formelor de existenta a microorganismelor. Se poate folosi gel dezinfectant pentru maini – Klintensiv 1000ml sau dezinfectant concentrat – Desogen 5000ml ori dezinfectant instrumentar Klintensiv 1000ml.

Dezinfectia se poate realiza prin metode fizice (caldura, raze ultraviolete) sau cu ajutorul produselor chimice. Dezinfectia cu ajutorul produselor chimice este mai avantajoasa si mai usor de realizat decat cea cu mijloace fizice.

Spre deosebire de dezinfectantiantisepticele sunt destinate dezinfectiei tesuturilor vii (tegumente).

In functie de eficacitate, de timpul de contact si de concentratia folosita, dezinfectia este de mai multe tipuri: dezinfectie de nivel inalt, de nivel intermediar si de nivel scazut.

Prin dezinfectia de nivel inalt se realizeaza distrugerea bacteriilor in forma vegetativa, a fungilor, virusurilor, micobacteriilor si a majoritatii sporilor bacterieni.

In cazul dezinfectiei de nivel intermediar (mediu) se realizeaza distrugerea bacteriilor in forma vegetativa, a fungilor, a micobacteriilor si a virusurilor, fara actiune asupra sporilor bacterieni.

Cum alegem corect solutiile dezinfectante

 

Dezinfectantele de nivel scazut distrug majoritatea bacteriilor in forma vegetativa, a unor fungi si a unor virusuri, fara actiune asupra micobacteriilor, sporilor de orice tip, virusurilor neanvelopate si a mucegaiurilor.

Criteriile de care trebuie sa tineti seama pentru o alegere corecta a dezinfectantilor profesionali includ:

  • spectrul de actiune
  • compatibilitate cu materialele pe care se vor utiliza
  • gradul de periculozitate
  • usurinta in utilizare
  • stabilitate in timp
  • riscul de a fi inactivat de diferite substante sau conditii de mediu

 

Solutii dezinfectante – De ce Klintensiv

 

Firma noastra va ofera o gama larga de dezinfectanti sub marca Klintensiv –dezinfectanti industrialidezinfectanti maini, dezinfectanti suprafete si dezinfectanti instrumentar.

Acestea sunt produse concentrate ce se pot utiliza nu doar in domeniul medical, ci si in cel institutional, in cabinete veterinare sau in tratarea spatiilor din industria agro-alimentara.

Solutiile sub marca Klintensiv sunt avizate ca biocide si indeplinesc toate cerintele europene in domeniu.

 

Solutii dezinfectante – Reguli de folosire

 

Utilizarea dezinfectantelor se face respectandu-se normele de protectie a muncii. Produsele se utilizeaza numai în scopul pentru care au fost avizate.

Personalul trebuie sa fie instruit cu privire la utilizarea acestora.  Ei trebuie sa cunoasca si sa respecte intocmai concentratia de lucru si timpul de actiune.

De asemena, trebuie sa ia masuri pentru a evita contaminarea şi degradarea sau inactivarea solutiilor dezinfectante.

Pe flacon se noteaza data si ora deschiderii, precum si data-limita pana la care produsul poate fi utilizat. Este interzisa amestecarea, precum si utilizarea succesiva a două produse diferite. Flacoanele trebuie pastrate la adapost de lumina si departe de surse de caldura.

Dezinfectantii nostri pot fi folosite in diferite spatii cum ar fi: dezinfectanti pentru salonul pacientilor, dezinfectanti pentru salile de operatie, dezinfectanti pentru caile de acces, dezinfectanti pentru echipamente mobile, dezinfectanti pentru camera de asteptare, dezinfectanti pentru camera de consultatii.

 

 Solutii dezinfectante – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet la cautarea urmatorilor termeni ce privesc solutiile de curatare: “solutii dezinfectante si antiseptice”, alaturi de “solutii dezinfectante folosite in spital” sau “solutii dezinfectante avizate de ministerul sanatatii”.

La acestea se adauga “solutii dezinfectante medicale”, dar si “solutii dezinfectante spital” ori “solutii dezinfectante stomatologie”. De folos sunt si “solutii dezinfectante cabinete medicale” sau “solutii dezinfectante pentru saloane” impreuna cu “solutii dezinfectante pentru frizerie”.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 100 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 100 de lei se percepe o taxa de 15 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 100 de lei

15 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 100 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (15.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Inscriete la newsletter si vei primi 15% reducere la prima comanda
0