Menu
cel-mai-bun-dezinfectant-pardoseli-casa-baie-wc

Cel mai bun dezinfectant – Dezinfectia este foarte importanta pentru siguranta intregii familii si de aceea sunt recomandate produse de calitate premium in acest scop. Produsele pentru dezinfectarea suprafetelor sunt impartite pe categorii, in functie de suprafata pentru care au fost produse.

 

Cel mai bun dezinfectant pentru casa, pardoseli, baie, WC, bucatarie, incaperi – Dezinfectant WC

 

Persoanele care cauta un dezinfectant pentru WC foarte bun, poate opta pentru Dezinfectant suprafete Klintensiv® – Gata de lucru – 5000ml, o solutie perfecta pentru mai multe tipuri de suprafete.

Acest produs este compatibil cu absolut toate tipurile de material, de la ciment si pana la mozaic, linoleum, gresie, faianta, lemn lustruit, portelan, ceramica, sticla si plexiglas sau fibra optica. Este foarte eficient atunci cand este folosit in prezenta materiilor proteice. Produsul nu prezinta efect coroziv si este foarte util si ca dezinfectant pentru bucatarie. Puteti accesa si dezinfectanti medicalidezinfectant instrumentar.

Dezinfectant suprafete - Click aici pentru produse!

cel-mai-bun-dezinfectant-pardoseli-casa-baie-wc

Cel mai bun dezinfectant pentru casa, pardoseli, baie, WC, bucatarie, incaperi – Dezinfectant biocid

 

Un dezinfectant biocid este foarte important pentru utilizarea in locuinte pentru sterilizarea suprafetelor. Spre exemplu, Sporycide Klintensiv este perfect pentru dezinfectia suprafetelor foarte mari sifunctioneaza pe post de Levuricid, Sporicid, Bactericid si Fungicid.

Practic, toate aceste microorganisme care ajung in interiorul casei din exterior, prin diverse cai, inclusv pe haine si pe talpa de la pantofi, vor fi eliminate rapid cu ajutorul acestui produs. Avantajul este acela ca produsul are o actiune dezinfectanta cu spectrularg si este utilizat inclusiv la dezinfectia de nivel inalt.

 

Cel mai bun dezinfectant pentru casa, pardoseli, baie, WC, bucatarie, incaperi – Alegerea unui dezinfectant puternic

 

Sportycide Kltintensiv este un produs cu spectru larg de actiune, compatibil cu absolut orice tip de material. Este diluat si atunci cand este folosit conform instructiunilor nu devine coroziv, deoarece contine inhibitori de coroziune.

Este foarte usor de preparat si are proprietati dezinfectante care nu se vor modifica din cauza luminii, apei sau din cauza combinarii cu alti detergenti neionici sau cationici. Este un dezinfectant puternic perfect de utilizat pe post de dezinfectant pentru casa.

Dezinfectant suprafete - Click aici pentru produse!

cel-mai-bun-dezinfectant-pardoseli-casa-baie-wc

Cel mai bun dezinfectant pentru casa, pardoseli, baie, WC, bucatarie, incaperi – Dezinfectant WC

 

Persoanele interesate de crearea unui mediu sanatos in interiorul casei pot opta si pentru Detergent Dezinfectant Llintensiv, un dezinfectat de nivel mediu foarte concentrat.

Acest produs poate fi folosit si ca dezinfectant pentru frigider deoarece nu contine clor, iod, fenoli sau aldehide. In compozitia sa se gasesc saruri cuaternare de amoniu. Datorita compozitiei sale perfecte asigura dizolvarea extrem de rapida a tuturor reziduurilor proteice si a fluidelor organice.

Cel mai bun dezinfectant pentru casa, pardoseli, baie, WC, bucatarie, incaperi – Dezinfectant  gresie

 

Detergentul Dezinfectant Klintensiv este compatibil cu absolut orice tip de material, de la ciment si mozaic si pana la linoleum, lemn lustruit, suprafete vopsite, ceramica, sticla, acrilice, cauciuc, fibra optica sau plexiglas. Este un dezinfectant pentru lemn care merita toata atentia.

 

Cel mai bun dezinfectant pentru casa, pardoseli, baie, WC, bucatarie, incaperi – Dezinfectant pardoseli

 

Sporycide Klintensiv este dezinfectantul perfect pentru pardoseli. Este ideal pentru actiunea pe suprafete mari si pentru compozitia sa speciala care distruge absolut toate microorganismele.

Este considerat un dezinfectant foarte puternic si concentrat, special conceput pentru a nu ataca suprafetele. Poate fi folosit inclusiv ca dezinfectant toaleta dar si pe alte suprafete importante ale casei. Datorita compozitie nu afecteaza suprafata pe care este pus.

Dezinfectant suprafete - Click aici pentru produse!

cel-mai-bun-dezinfectant-pardoseli-casa-baie-wc

Cel mai bun dezinfectant pentru casa, pardoseli, baie, WC, bucatarie, incaperi – Dezinfectant pentru incaperi

 

Fiecare incapere din casa este expusa la bacterii si microorganisme motiv pentru care se recomanda ca fiecare suprafata sa fie dezinfectata periodic. Persoanele care isi doresc cel mai bun dezinfectant pentru casa, pardoseli, baie, WC, bucatarie, incaperi – Dezinfectant WC ar trebui sa ia in calcul si Servetelele dezinfectante Klintensiv.

Aceste produse sunt recomandate pentru dezinfectia rapida a tuturor suprafetelor care sunt supuse riscului de infectie si in cazul carora este nevoie de contact scurt si de efect rapid. Fiecare servetel este impregnat cu o solutie dezinfectanta foarte puternica iar servetelele sunt gata de utilizare pentru orice tip de suprafata. Actiunea acestor detergenti este extrem de rapida. In plus, servetelele pot fi folosite pentru orice tip de suprafata.

Cel mai bun dezinfectant pentru casa, pardoseli, baie, WC, bucatarie, incaperi – compatibilitate

 

Indiferent daca este ales un dezinfectant pentru podele sau un dezinfectant pentru WC este important sa se aleaga un produs compatibil. Din fericire exista cel mai bun dezinfectant pentru casa, pardoseli, baie, WC, bucatarie, incaperi pentru absolut orice tip de suprafata.

Majoritatea dezinfectantilor oferiti de Klintensiv sunt compatibili cu toate materialele si au compozitia special creata pentru a nu afecta suprafetele.

 

Cel mai bun dezinfectant pentru casa, pardoseli, baie, WC, bucatarie, incaperi – Cantitate

 

Cantitatea este determinata de suprafata pe care urmeaza sa fie aplicat dezinfectantul si de pret. Din fericire poate fi gasit Cel mai bun dezinfectant pentru casa, pardoseli, baie, WC, bucatarie, incaperi atat la 1 litru cat si la 5 litri.

Produsele Sporycide si Klintensiv sunt ideale pentru dezinfectarea caselor si pentru obtinerea unui mediu sanatos. Pentru suprafetele mici se poate alege chiar si un dezinfectant la 500 ml, insa o investitie optima este cea in produse in ambalaje mari.

 

Cel mai bun dezinfectant pentru casa, pardoseli, baie, WC, bucatarie, incaperi – importanta dezinfectarii suprafetelor

 

Mediul in care traim este foarte usor de contaminat. Ne deplasam cu mijloace de transport in comun, punem mana pe carucioare de cumparaturi, pe produse, pe bani sau mergem pe strada si atingem totul in jur. Atat pe maini cat si pe haine sau pe pantofi, pot ajunge in mediul pe care il consideram sigur diverse bacterii si microorganisme. Cu ajutorul unui detergent biocid de cea mai buna calitate, toate acestea vor disparea rapid si eficient ceea ce este foarte important pentru sanatatea intregii familii.

In plus, acesti detergenti pentru suprafete nu au un pret foarte mare iar produsele recomandate mai sus sunt incluse in categoria detergentilor profesionali utilizati inclusiv in laboratoare si cabinetele medicale sau spitale. Investitia intr-un astfel de produs dezinfectant se va dovedi o alegere foarte buna mai ales pe termen lung, cand efectele se vor vedea in mod garantat.

 Ne puteti gasi cu urmatoarele cuvinte cheie: “dezinfectant wc“, “dezinfectant bucatarie“, “dezinfectant biocid“, “dezinfectant casa“, “dezinfectant colac wc“, “dezinfectant frigider“, “dezinfectant gresie“, “dezinfectant lemn“, “dezinfectant pardoseli“, “dezinfectant toaleta“, “dezinfectant pentru incaperi“, dezinfectant podele“, “dezinfectant puternic“.

Share this Post!
About the Author : Dragomir Victor
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 150 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 150 de lei se percepe o taxa de 17 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 150 de lei

17 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 150 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (17.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Din cauza cererii crescute din aceasta perioada, termenul de livrare al comenzilor nu poate fi precizat. Pentru a va pastra prioritatea in livrarea comenzii, faceti o precomanda. Tot personalul lucreaza la procesarea comenzilor, din acest motiv contactul telefonic este dificil. Va multumim pentru intelegere!
0