Menu
dezinfectanti saloane de coafura si infrumusetare

Dezinfectanti saloane de coafura si infrumusetare – In momentul in care doriti sa va deschideti un salon este important sa tineti cont de toate normele in ceea ce priveste dezinfectia.

In functie de specificul salonului puteti avea nevoie de dezinfectanti pentru saloane de infrumusetare sau dezinfectati pentru saloane de coafura de cea mai buna calitate.

 

Dezinfectanti pentru saloane de coafura – de este dezinfectia?

 

Dezinfectia este o procedura care elimina toate microorganismele si inactiveaza virusii insa nu elimina si sporii de bacterii.

Se va aplica doar dupa curatare, singura exceptie fiind cazul in care pe respectivul suport sunt prezente si materii organice, fiind necesara in prima faza dezinfectarea si apoi curatarea.

 

Dezinfectanti pentru saloane coafura si infrumusetare – cum ar trebui sa fie dezinfectantii?

 

Dezinfectantii folositi pentru saloane de infrumusetare sau coafoare sunt autorizati si inegistrati in conformitate cu prevederile legislatiei existente si nu se folosesc biocide in concentratii active care se folosesc doar in domeniul casnic.

In toate activitatile de dezinfectie vor fi aplicate masurile pentru protectia muncii in conformitate cu prevederile legislatiei existente pentru a putea preveni intoxicatiile si accidentele.

 

Dezinfectanti pentru saloane de infrumusetare – produse recomandate

 

Exista mai multe tipuri de dezinfectanti pentru saloane de coafura sau de infrumusetare pe piata insa va trebui sa ii alegeti pe cei mai buni daca tineti la propria sanatate si la clientii pe care ii aveti.

Aveti in primul rand nevoie de dezinfectanti pentru suprafete care sunt mijloace chimice sau biocide cu rolul de a elimina aproape complet bacteriile pentru a preveni infectiile.

Gama Klintensiv face parte din categoria dezinfectanti pentru saloane de frumusete si este destinata inclusiv pentru spatiile private dar si pentru domeniul medical. In aceasta gama se pot gasi dezinfectanti pentru suprafete de lucru si pentru inventar.

Tot din categoria substantelor indispensabile in saloane, fac parte si dezinfectanti pentru saloane de coafura pentru instrumentar. Instrumentele ar trebui dezinfectate dupa fiecare client pentru a evita imbolnavirea eventuala a celorlalti clienti.

Printre produsele recomandate se numara servetelele dezinfectate pentru suprafete, detergentul dezinfectant Klintensiv si detergentul de nivel inalt Sporycide.

Dezinfectanti saloane de coafura si infrumusetare – avantajele si substantele active

 

  • Produsele Klintensiv pentru dezinfectarea suprafetelor au o serie de beneficii importante:
  • Au o actiune antimicrobiana fata de fungi, virusuri si bacterii;
  • Nu sunt corozive;
  • Prezinta o foarte buna solubilitate in apa;
  • Sunt potrivite si pentru suprafetele delicate si opacizante care sunt foarte sensibile la atacurile chimice ale solutiilor care au o baza alcoolica.
  • Formeaza un strat care conserva extrem de bine activitatea antibacteriana.

 

Dezinfectanti pentru saloane de coafura si infrumusetare – de ce este importanta dezinfectia la salon?

 

Indiferent daca este vorba despre un salon de infrumusetare sau unul de coafura, este important sa fie folosite produsele necesare pentru dezinfectie. Se aleg dezinfectanti pentru saloane de infrumusetare pentru ca riscul de aparitie a diverselor afectiuni sa fie redus la zero.

In saloane intra un numar considerabil de persoane in fiecare zi si de cele mai multe ori nu se stie nimic despre ele. Din aceste motive este important sa se aleaga cei mai buni dezinfectanti pentru saloane de infrumusetare si coafura cum sunt cei de la Klintensiv care sunt atestati si recunoscuti de Ministerul Sanatatii.

Va mai oferim si urmatoarele produse dezinfectantedezinfectanti medicalidezinfectant instrumentardezinfectanti industrialisolutii dezinfectantedezinfectanti aeromicroflora. Precum si dezinfectanti profesionali sau detergenti dezinfectanti pentru: sala de operatie, echipamente medicale sau cai de acces. ori dezinfectanti pentru cabinete medicale.

Share this Post!
About the Author : Dragomir Victor
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 150 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 150 de lei se percepe o taxa de 17 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 150 de lei

17 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 150 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (17.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Din cauza cererii crescute din aceasta perioada, termenul de livrare al comenzilor nu poate fi precizat. Pentru a va pastra prioritatea in livrarea comenzii, faceti o precomanda. Tot personalul lucreaza la procesarea comenzilor, din acest motiv contactul telefonic este dificil. Va multumim pentru intelegere!
0