Menu
sapun lichid dezinfectant

Sapun lichid dezinfectant – Bacteriile reprezinta o amenintare pentru sanatatea noastra in viata de zi cu zi si, cu atat mai mult atunci cand organismul nostru este sensibil din punct de vedere medical.

Iar principalul element de transmitere a bacteriilor il reprezinta mainile prin contactul acestora permanent cu obiectele din spatiu inconjurator si, ulterior cu propriul corp sau cel al persoanelor din jurul nostru. In acest context, igiena mainilor este extrem de importanta, iar sapunul lichid dezinfectant ar trebui sa fie nelipsit.  Puteti accesa si dezinfectanti medicalidezinfectant instrumentar.

 

Sapun lichid dezinfectant – Ce este sapunul lichid dezinfectant pentru maini?

 

Sapunul lichid dezinfectant este un sapun antimicrobian, fara aldehide sau feloni, cu spectru larg de actiune biocida, testat in conformitate cu reglementarile Uniunile Europene, care asigura dezinfectarea optima a mainilor prin substanta activa pe care o contine, respectiv clorhexidina.

Aceasta substanta are proprietati dezinfectante, care lupta cu eficienta impotriva tuturor tipurilor de microorganisme, fara a afecta tesutul cutanat, chiar si in cazul utilizarilor frecvente, spre exemplu in cazul personalului medical din unitatile chirurgicale care il folosesc de 30- 50 de ori pe zi.

 

Sapun lichid dezinfectant – Ce efecte are sapunul dezinfectant pentru maini?

 

Sapunul dezinfectant pentru maini are mai multe efecte asupra suprafetei pe care este aplicat si o serie de beneficii adiacente precum:

– dezinfecteaza suprafata mainilor prin aplicarea pe piele si frecarea mainilor palma pe palma, cu degetele interpuse;

– indeparteaza toate tipurile de bacterii si microorganisme;

-protejeaza pielea mainilor, nefiind traumatizant pentru aceasta nici macar in cazul utilizarilor frecvente.

– este un produs certificat si avizat, ce corespunde normelor in vigoare.

 

In ce conditii se foloseste sapunul lichid dezinfectant pentru maini si cine il poate folosi?

 

Sapunul lichid dezinfectant se foloseste atat in mediul casnic cat si in mediul profesional, caruia ii este dedicat. Mediul profesional presupune mediul spitalicesc, clinicile medicale, saloanele de tatuaje, saloanele de infrumusetare, stomatologice, laboratoare si orice alt tip de activitate ce presupune lucrul in mediul steril si posibilitatea transmiterii de bacterii si microorganisme.

Astfel, sapunul lichid dezinfectant pentru maini poate fi folosit de orice persoana, in viata de zi cu zi, pentru utilizare frecventa sau ocazionala, dar si de personal specializat medical (medici, asistente, infirmiere), angajati ai saloanelor de infrumusetare, ai laboratoarelor dentare, laboratoarelor de analiza etc.

 

Cum achizitionez un sapun lichid dezinfectant si cum il aleg?

 

Sapunul lichid dezinfectant poate fi achizitionat atat online, de la magazinele virtuale ale producatorilor sau furnizorilor de produse de curatare si desinfectie dedicate mediului spitalicesc si industrial, din farmacii, supermarketuri si magazine fizice specializate in comercializarea produselor dedicate curatarii si dezinfectiei.

Atunci cand alegeti un sapun lichid dezinfectant trebuie sa aveti in vedere mai intai calitatea produsului, certificarile producatorului si respectarea de catre acesta a normelor in vigoare atestata de certificatul de conformitate pentru a va asigura ca produsul pe care il folositi este de buna calitate, este apt sa asigure o igienizare corespunzatoare, este eficient si va puteti baza pe efectul sau dezinfectant garantat de un producator de incredere.

Pe piata, puteti gasi sapun lichid dezinfectant de 300ml, 500ml, 1000ml si 5000 ml, la preturi incepand cu 12 lei si pana la 150 de lei in functie de gramaj si furnizor.

Share this Post!
About the Author : Dragomir Victor
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 150 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 150 de lei se percepe o taxa de 17 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 150 de lei

17 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 150 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (17.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Din cauza cererii crescute din aceasta perioada, termenul de livrare al comenzilor nu poate fi precizat. Pentru a va pastra prioritatea in livrarea comenzii, faceti o precomanda. Tot personalul lucreaza la procesarea comenzilor, din acest motiv contactul telefonic este dificil. Va multumim pentru intelegere!
0