Menu
gel antibacterian pentru maini

Gel antibacterian pentru maini – Igiena este un element esential in viata de zi cu zi a fiecarei persoane, insa aceasta importanta este cu atat mai stringenta in anumite situatii precum contactul cu copiii mici, cu rani, in medii sterile, in cadrul unitatilor medicale de orice tip, a saloanelor si a oricarui tip de activitate ce presupune interventia asupra organismului uman in orice mod.

Igiena mainilor este un element cheie in cadrul igienei generale deoarece mainile sunt, pe de o parte cele mai predispuse la a fi contaminate cu diferite bacterii si, pe de alta parte, principalul factor de transmitere a acestora. Tocmai de aceea, igiena mainilor este atat de importanta, iar igienizarea optima presupune folosirea unui gel antibacterian pentru maini. Puteti accesa si dezinfectanti medicalidezinfectant instrumentar.

 

Gel antibacterian pentru maini – Ce este gelul antibacterian pentru maini?

 

Gelul antibacterian pentru maini este un gel de curatare antibacterian , hidroalcoolic, de generatie noua, utilizat pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare.

Substanta activa principala a gelului antibacterian pentru maini este etanolul, ce se regaseste in acest produs intr-o concentratie de 85% pentru a garanta dezinfectarea la mentinerea unui contact de 30 de secunde pe maini, in cantitatea indicata de producator si pentru a garanta efectul virucid, la mentinerea unui contact de 3 minute.

In aceste conditii, gelul antibacterian pentru maini este un gel antiseptic excelent, ce asigura o protectie optima impotriva transmiterii bacteriilor prin atingerea cu mana a zonelor predispuse la contaminare.

gel antibacterian pentru maini

gel antibacterian pentru maini

 

Gel bacterian pentru mainini – Ce efecte are gelul antibacterian pentru maini?

 

Gelul antibacterian este un gel de curatare pentru maini, care, pe langa protectia antibacteriana ofera si alte beneficii. Iata care sunt principalele efecte ale utilizarii unui gel de curatare antibacterian pentru zona mainilor atat cu frecventa zilnica, cat si ocazional:

– dezinfecteaza suprafata mainilor prin aplicarea pe piele si frecarea mainilor palma pe palma, cu degetele interpuse;

– mentine igiena mainilor si in situatiile in care accesul la apa curenta si sapun nu este la indemana;

– hidrateaza pielea;

– protejeaza pielea mainilor;

– asigura echilibrul lipidic al pielii mainilor, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata, resimtita cu precadere in sezonul rece.

 

Care sunt principalele avantaje ale utilizarii unui gel antibacterian pentru maini?

 

Utilizarea unui gel antiseptic pentru maini se face cu scopul de a igieniza mainile si de a elimina bacteriile existente pe  suprafata pielii palmelor si, implicit, transmiterea acestora catre zone sensibile, predispuse la infectare. Iata care sunt principalele avantaje ale utilizarii unui gel antibacterian:

– este realizata igienizarea mainilor si inlaturat pericolul transmiterii bacteriilor catre zone predispuse;

– poate fi utilizat in orice mediu, in orice spatiu deoarece nu necesita clatire;

– nu lasa mainile lipicioase;

– hidrateaza, hraneste mainile, le protejeaza si inlatura uscarea excesiva si craparea acestora;

– este disponibil si in recipiente mici, ce pot fi purtate in geanta, in masina sau in buzunar;

– este un produs certificat si avizat, ce corespunde normelor in vigoare.

 

In ce conditii se foloseste gelul antibacterian pentru maini si cine il poate folosi?

 

Gelul antibacterian pentru maini este un gel antiseptic ce poate fi utilizat atat cu o frecventa mai mare, de mai multe ori pe zi, spre exemplu in situatia unei mamici cu un nou nascut, care este sensibil si predispus la inocularea bacteriilor de pe mainile mamei, dar si ocazional, atat in cazul dezinfectiei chirurgicale, cat si la efectuarea unor procedee de infrumusetare precum tratamentele faciale sau altele asemenea, dar si pentru uz casnic, in situatia in care este necesar sa ingrijiti o rana acasa.

Astfel, gelul antibacterian pentru maini poate fi folosit de orice persoana, in viata de zi cu zi, pentru utilizare frecventa sau ocazionala, dar si de personal specializat medical (medici, asistente, infirmiere), angajati ai saloanelor de infrumusetare, ai laboratoarelor dentare, laboratoarelor de analiza etc.

 

Cum achizitionez un gel antibacterian pentru maini si cum il aleg?

 

Gelul antibacterian pentru maini poate fi achizitionat atat online, de la magazinele virtuale ale producatorilor sau furnizorilor de produse de curatare si desinfectie dedicate mediului spitalicesc si industrial, din farmacii, supermarketuri si magazine fizice specializate in comercializarea produselor dedicate curatarii si dezinfectiei.

Atunci cand alegeti un gel antibacterian pentru maini trebuie sa aveti in vedere mai intai calitatea produsului, certificarile producatorului si respectarea de catre acesta a normelor in vigoare atestata de certificatul de conformitate pentru a va asigura ca produsul pe care il folositi este de buna calitate, este apt sa asigure o igienizare corespunzatoare, este eficient si va puteti baza pe efectul sau antiseptic garantat de un producator de incredere.

gel antibacterian pentru maini

gel antibacterian pentru maini

In ce variante este disponibil gelul antibacterian pentru maini?

 

Gelul antibacterian pentru maini este dispobilil in mai multe tipuri de recipiente, cu gramaje diferite, adaptate nevoilor utilizatorului.

Astfel, pentru o utilizare ocazionala sau pentru a putea fi purtat cu usurinta in geanta, in buzunar sau in masina exista pe piata gel antiseptic pentru maini de 28 ml sau 55 ml, in timp ce pentru o utilizare frecventa in casa sau in saloane de infrumusetare sau unitati medicale mici pot fi folosite recipiente cu gel antibacterian pentru maini de 80 ml sau 500 de ml in functie de numarul de persoane care folosesc cu regularitate gelul antiseptic pentru maini.

Producatorii, magazinele online ale acestora, precum si magazinele de specialitate comercializeaza si gel antibacterian pentru maini in recipiente mari, de 1000 ml sau 5000 de ml, recipiente dedicate unitatilor spitalicesti mari, clinicilor private, respectiv persoanelor juridice cu personal considerabil si activitati ce necesita o curatare frecventa a mainilor cu gel antiseptic pentru a asigura o buna igienizare si pentru a preveni aparitia infectiilor nosocomiale.

 

Gel antibacterian pentru maini – Informatii suplimentare

 

Gelul antibacterian pentru maini este, in consecinta, deopotriva o solutie optima pentru igiena personala si o modalitate profesionala pentru asigurarea igienei si pentru prevenirea raspandirii bacteriilor in medii profesionale, in unitati specializate.

Avand aceasta dubla valenta, gelul antibacterian  devine un element important in igiena zilnica, cu o intrebuintare la scara larga. Pretul pentru gelul antibacterian porneste de la 4 lei pentru un recipient de 28 de ml si ajunge la cateva zeci de lei pentru recipiente mai mari, de 1000 ml sau 5000 ml.

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: “gel antibacterian pret“, “gel antibacterian maini” sau “gel antibacterian pentru maini pret“, “gel antibacterian bun” ori “gel de curatare antibacterian“.

Alte cautari: “gel antibacterian de maini“, “gel antibacterian pentru maini” sau “gel maini antibacterian“, “gel antiseptic maini” ori “gel curatare maini“, “gel de maini antibacterian“, “gel de maini” si “gel igienizant maini“, “gel antiseptic“, “gel antiseptic pret“.

Share this Post!
About the Author : costin
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 150 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 150 de lei se percepe o taxa de 17 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 150 de lei

17 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 150 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (17.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

0