Menu
solutii de curatat

Solutii de curatat profesionale – Curatenia si dezinfectia pot realiza o decontaminare de 95 – 99,9% cu conditia sa fie efectuate corect.

Curatarea cu solutii dezinfectante reprezinta primul pas pentru a elimina contaminarea cu materiale straine (praf), dar si materialele organice (sange, secretii, excretii si microorganisme).

 

Solutii de curatat profesionale – Curatare si/sau dezinfectie

 

Pentru intretinerea zilnica a curateniei se recomanda utilizarea de solutii de curatat cum sunt detergentii si detergentii profesionali.

Curatarea trebuie sa preceada dezinfectiei si sterilizarii, constituind o etapa preliminara obligatorie. Astfel, in cazul in care un dispozitiv nu este curat, acesta nu poate fi de regula dezinfectat sau sterilizat.

La fel si in cazul mainilor. Se recomanda spalarea prealabila atunci cand acestea  sunt murdare sau vizibil contaminate cu materii proteice, apoi aplicarea gelului dezinfectant pe baza de alcooli. Firma noastra va pune la dispozitie in acest scop gelul dezinfectant pentru maini Klintensiv.

Exista insa si substante sau combinatii de substante de noua generatie care permit dezinfectia si in prezenta substantelor organice.

 

Solutii de curatat profesionale – Ce comercializeaza Klintensiv

 

Astfel, Klintensiv comercializeaza mai mult formule de solutii de curatat si dezinfectat ce au la baza saruri cuaternare de amoniu.

Produsele noastre asigura o dizolvare rapida a reziduurilor proteice. Astfel, veti economisi timp si resurse.

Produsele pe baza de saruri cuaternare de amoniu sunt solutii de curatat non-toxice cu o larga utilizare si in industria agro-alimentara. Detergentii industriali Klintensiv au o arie larga de utilizari, caracterizandu-se prin siguranta si eficienta.

 

Solutii de curatat – Reguli pentru efectuarea curateniei

 

In fiecare caz se incepe cu curatarea obiectelor mai putin murdare si se continua cu obiectele murdare.

Ustensilele de curatare vor fi special dedicate fiecarei zone de risc. Igienizarea acestora se face dupa fiecare operatiune si la sfarsitul zilei de lucru.

Este importanta respectarea intocmai a tuturor recomandarilor producatorului. Se interzice amestecul produselor – fie ele solutii de curatat sau dezinfectanti. Se recomanda pastrarea acestora in ambalajul original sau in recipiente special destinate, etichetate corespunzator.

Ne puteti gasi pe internet cu urmatorele cautari: “solutii de curatat profesionale“, “solutii de curatat bucataria“, “solutie de curatat in baie“, “solutie de curatat universala“, “solutie de curatat wc“.

Link-uri utile.

Share this Post!
About the Author : adrian
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 150 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 150 de lei se percepe o taxa de 17 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 150 de lei

17 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 150 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (17.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Din cauza cererii crescute din aceasta perioada, termenul de livrare al comenzilor nu poate fi precizat. Pentru a va pastra prioritatea in livrarea comenzii, faceti o precomanda. Tot personalul lucreaza la procesarea comenzilor, din acest motiv contactul telefonic este dificil. Va multumim pentru intelegere!
0