Menu
detergent lichid dezinfectant

Detergent lichid dezinfectant – Unele medii decesita remedii de curatare specifice, detergenti speciali, meniti sa indeparteze toate tipurile de microbi si bacterii.

Unitatile spitalicesti, laboratoarele medicale, cabinetele medicale, farmaciile, unitatile sanitar-veterinare etc sunt spatii de lucru ce trebuie sa respecte reglementari stricte in ceea ce priveste igiena, inclusiv curatarea suprafetelor de toate tipurile si dezinfectarea acestora.

Astfel, pentru a se conforma legislatiei in vigoare si pentru a realiza o curatare si dezinfectare optime, toate aceste unitati si multe altele asemenea folosesc detergenti specializati, profesionali, respectiv detergenti lichizi dezinfectanti care sa curete si sa dezinfecteze toate tipurile de suprafete fara a utiliza substante periculoase pentru oameni sau animale. Puteti accesa si dezinfectanti medicalidezinfectant instrumentar.

 

Detergent lichid dezinfectant – Ce categorii de detergenti lichizi dezinfectanti exista?

 

Dat fiind faptul ca in unitatile care necesita curatare si dezinfectare folosind detergent lichid dezinfectant exista diferite tipuri de suprafete, si detergentii se clasifica in categorii distincte care vizeaza fiecare tip de suprafata in parte deoarece contin ingrediente si substante active de curatare diferite, specifice fiecarui tip de suprafata in parte. Astfel, in ofertele furnizorilor de detergenti lichizi dezinfectanti se regasesc:

– detergenti pentru pardoseledetergenti lichizi dezinfectanti dedicati curatarii si dezinfectarii tuturor tipurilor de pardosele, ce asigura curatarea si igienizarea acestora prin actiune agentilor de curatare pe care ii contin, in conformitate cu standardele in vigoare impuse de normativele Uniunii.

– detergenti lichid pentru suprafete- acest tip de detergent lichid dezinfectant poate fi folosit pentru toate tipurile de suprafete, cu scopul de a le curata si igieniza. Fiind un detergent cu o aplicabilitate mai mare, substantle active nu ataca suprafetele pe care sunt pulverizate, astfel ca pot fi folosite pe blaturile de lucru, pe instrumentar, pe scaune, mese etc.

– detergent lichid dezinfectant industrial- este un detergent lichid dezinfectant  deciat uzului in mediul industrial, ce contine substante active autorizate de autoritatile in domeniu pentru acest mediu si care respecta politicile de curatare si igienizare, inclusiv dezinfectare regelementate de autoritati.

detergent dezinfectant lichid

detergent dezinfectant lichid

Detergent lichid dezinfectant – Sub ce forme gasesc detergenti lichizi dezinfectanti?

 

Detergentii lichizi dezinfectanti se gasesc pe piata sub forma concentrata sau gata pentru folosire. Forma concentrata presupune necesitatea de diluare a detergentului conform cu indicatiile furnizate de producator pe recipient, in timp ce varianta gata pentru folosire presupune utilizarea produsului asa cum este preparat.

In cazul detergentilor lichizi dezinfectanti concentati, pentru eficienta maxima si garantia curatarii si dezinfectarii este esential sa se respecte indicatiile producatorului si cantitatea de detergent folosita.

In timp ce o cantitate mai mica decat cea indicata va reduce efectul detergentului, o cantitate mai mare poate deveni periculoasa pentru om si animalele care iau contact cu suprafetele pe care s-a aplicat detergentul.

 

Cum achizitionez detergent lichid dezinfectant?

 

Atunci cand este necesara o achizitie de detergent lichid dezinfectant trebuie sa aveti in vedere, in primul rand, aspectul calitatii. Cu toate ca este un detergent dedicat mediului profesional, acesta poate fi folosit si de utilizatori casnici, insa cu respectarea minutioasa a indicatiilor producatorilor.

Indiferent de mediul in care este folosit, detergentul lichid dezinfectant trebuie achizitionat de la un producator pentru a va asigura de calitatea inalta a produselor, de respectarea standardelor impuse de legislatia in vigoare, de o buna curatare si dezinfectare a suprafetelor, precum si de siguranta utilizarii produsului respectiv intr-un mediu cu care omul si/sau animalele intra in contact.

Astfel, trebuie analizata oferta producatorilor autorizati de detergenti lichizi dezinfectanti si, indiferent daca se achizitioneaza detergent lichid dezinfectant engross, pentru uz industrial sau pentru unitati sanitare de mari dimensiuni sau in cantitati mai mici pentru unitati sanitare e mici dimensiuni, cabinete mediale, stomatologice, saloane sau chiar uz casnic, trebuie ales un raport calitate- pret pentru detergenti lichizi dezinfectanti optim.

detergent lichid dezinfectant

detergent lichid dezinfectant

De unde cumpar detergent lichid dezinfectant?

 

Detergentii lichizi dezinfectanti pot fi achizitionati de la producatori sau furnizori autorizati deoarece productia si comercializarea acestora este reglementata distinct, acestia fiind inclusi intr-o categorie aparte fata de detergentii casnici pe care ii folosim cu frecventa zilnica.

Tocmai de aceea, nu vei gasi detergent lichid dezinfectant la oferta in supermarket sau panouri stradale cu : cel mai ieftin detergent lichid dezinfectant”. Pretul pentru detergent lichid dezinfectant este mai mare decat cel al detergentilor obisnuiti deoarece si substantele active, concentratia acestora si regulile pe care trebuie sa le respecte producatorul unui astfel de produs sunt diferite, precum si mediile si conditiile in care acesta poate fi comercializat.

Astfel, puteti achizitiona detergenti lichizi dezinfectanti din mediul online, din magazine virtuale specializate, ale producatorilor, autorizate pentru a comercializa aceste produse sau in baza unui contract de furnizare de produse din aceasta categorie incheiat cu un producator sau furnizor specializat.  Indiferent de metoda de achizitie aleasa, este indicat sa solicitati oferte pentru detergenti lichizi dezinfectati, date tehnice, modalidati de plata si livrare de la mai multi producatori pentru a beneficia de cel mai bun pret. Achizitionati de aici!

detergent lichid dezinfectant

Ce cantitate minima de detergent lichid dezinfectant trebuie sa cumpar?

Detergentii lichizi dezinfectanti sunt disponibili la comercializare in recipiente de 500ml, 750 ml, 1000 ml si 5000 ml, atat pentru varianta concentrata cat si pentru varianta gata de folosire, astfel ca poti achizitiona o cantitate mai mare sau mai mica in functie de necesitati.

Astfel, daca optezi pentru varianta concentrata este important sa estimezi consumul in functie de cantitatea dizolvata, pentru a putea aproxima mai bine necesarul.

In calculul necesarului este necesar sa aveti in vedere o raportare atat la termenul de valabilitate inscris pe ambalaj, dar si la conditiile de depozitare si stocare deoarece, depozitat si stocat in conditii improprii, detergentul lichid dezinfectant isi poate pierde proprietatile si, implicit, eficienta.

 

Detergent lichid dezinfectant – Informatii suplimentare

 

Asadar, fiind o categorie aparte de detergenti, folositi cu precadere in mediul profesional, atat in cel industrial cat si in cel spitalicesc, detergentii lichizi dezinfectanti trebuie utilizati in conformitate cu indicatiile.

Lasati sa actioneze pentru o perioada minima prevazuta pe ambalaj de producator, dizolvati, atunci cand este cazul in cantitatea de apa mentionata in instructiuni, depozitati in conditii optime si tinuti departe de accesul copiilor sau a persoanelor neautorizate.

Mai mult decat atat, furnizorii de detergent lichid dezinfectant trebuie sa fie de incredere, autorizat, calificat, pentru a furniza produse de calitate, care sa asigure o curatare si o igienizare la standardele prevazute de lege.

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: “detergent lichid dezinfectant bun“, “detergent lichid dezinfectant pret” sau “detergent lichid dezinfectant en-gros“, “detergent lichid dezinfectant ieftin” ori “detergent lichid dezinfectant industrial“.

Alte cautari “detergent lichid dezinfectant oferte“, “detergent lichid dezinfectant pardoseli“, “detergent lichid pentru suprafete“, “detergent lichid dezinfectant suprafete“, “detergent pentru suprafete“.

Share this Post!
About the Author : Dragomir Victor
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 150 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 150 de lei se percepe o taxa de 17 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 150 de lei

17 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 150 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (17.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Din cauza cererii crescute din aceasta perioada, termenul de livrare al comenzilor nu poate fi precizat. Pentru a va pastra prioritatea in livrarea comenzii, faceti o precomanda. Tot personalul lucreaza la procesarea comenzilor, din acest motiv contactul telefonic este dificil. Va multumim pentru intelegere!
0