Menu
dezinfectanti profesionali
Dezinfectanti profesionali – Cum poti fi sigur ca atunci cand faci curatenie aceasta nu este doar de suprafata? Te intrebi cati germeni sau microbi supravietuiesc de fapt sau pe ce substante te poti baza? Raspunsul sta in utilizarea de dezinfectanti profesionali.
Pentru o dezinfectare eficienta este important sa utilizati produse care au fost testate si avizate in acest scop.
Astfel, trebuie sa stii ca dezinfectia prin mijloace chimice se realizeaza prin utilizarea produselor biocide (dezinfectanti profesionali sau dezinfectanti medicali).

Dezinfectanti profesionali – Caracteristici

 

Potrivit reglementarilor in vigoare, produsele biocide sunt substante active si preparate continand una sau mai multe substante active care au drept scop sa distruga, sa impiedice, sa faca inofensiva si sa previna actiunea sau sa exercite un alt efect de control asupra oricarui organism daunator, prin mijloace chimice sau biologice.

Ce trebuie avut in vedere in alegerea unui dezinfectant profesional:

  • efectivitatea dovedita in distrugerea/inactivarea diverselor tipuri de patogeni
  • dezinfectantul folosit sa fie compatibil cu detergentul folosit pentru curatare
  • stabilitate atat in forma concentrata, cat si diluata
  • siguranta – produsele sa fie non-toxice
  • sa fie compatibile cu suprafetele de dezinfectat

 

Dezinfectanti profesionali – Ce trebuie sa aveti in vedere

 

Ceea ce trebuie sa mai aveti in vedere cand vine vorba de dezinfectanti profesionali este gradul de dezinfectie recomandat. Astfel, dezinfectia de nivel inalt realizeaza distrugerea bacteriilor in forma vegetativa, a fungilor, virusurilor, micobacteriilor si a majoritatii sporilor bacterieni.

Cea de nivel mediu nu are actiune asupra sporilor bacterieni, in vreme ce dezinfectia de nivel  scazut distruge majoritatea bacteriilor in forma vegetativa, a unor fungi si a unor virusuri, fiind ineficienta asupra micobacteriilor, sporilor de orice tip, virusurilor neanvelopate si a mucegaiurilor.

 

Dezinfectanti profesionali – De ce Klintensiv

 

Klintensiv este producator de dezinfectanti profesionali care respecta normele europene in vigoare (dezinfectanti instrumentar, dezinfectanti suprafetedezinfectanti maini si dezinfectanti industriali). 

Acestia pot fi folositi in cabinete medicale si cabinete stomatologice, in cadru institutional sau colectivitati. La acestea se adauga clinci veterinare, dar si industria agro-alimentara (de la ferme zootehnice la abatoare si industria de procesare).

Folosirea sarurilor cuaternare de amoniu le recomanda in acest scop. Acestea sunt printre cele mai putin afectate de prezenta materiei organice, permitand curatarea si dezinfectia simultana. Aceasta performanta este posibila doar in cazul utilizarii de detergenti profesionali.

Share this Post!
About the Author : adrian
0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 150 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 150 de lei se percepe o taxa de 17 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 150 de lei

17 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 150 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (17.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Din cauza cererii crescute din aceasta perioada, termenul de livrare al comenzilor nu poate fi precizat. Pentru a va pastra prioritatea in livrarea comenzii, faceti o precomanda. Tot personalul lucreaza la procesarea comenzilor, din acest motiv contactul telefonic este dificil. Va multumim pentru intelegere!
0