Menu

Dezinfectanti cai de acces

Dezinfectanti pentru cai de acces – Prevenirea infectării este importantă în toate ariile instituției medicale – chiar și pe holuri. Raspandirea germenilor se poate intampla oriunde și poate deveni o problema dacă igiena personala a mâinilor nu este practicată în mod constant sau suprafețele de circulatie nu sunt menținute curate și dezinfectate.

Dezinfectia unitatilor spitalicesti sau a altor spatii este esențiala, insa holurile pot fi ușor de trecut cu vederea. Firma noastra va poate ajuta sa rezolvați aceasta provocare cu întreaga gama de produse atât pentru suprafete cat și pentru produsele de igiena a mainilor.

dezinfectanti cai de acces

Dezinfectarea cailor de acces cu produse Klintensiv

 

Dezinfectarea cailor de acces din spitale si cabinete este la fel de importanta ca si igienizarea saloanelor pacientilor sau a salii de operatie. Tinand cont de traficul intens din aceasta zona, acest proces este una dintre cele mai importante etape de asigurare a sanatatii pacientilor si clientilor dumneavoastra.

Klintensiv ofera o gama larga de produse de igienizare pentru cai de acces. Aceasta se adreseaza atat spitalelor si cabinetelor individuale, cat si saloanelor de infrumusetare, gradinitelor, scolilor si altor spatii care necesita o curatenie riguroasa.

Comercializam si alte tipuri de produse de sterilizare, de care aveti, cu siguranta, nevoie:

Fiecare dintre aceste produse a primit avizul Ministerului Sanatatii. Astfel, puteti fi sigur/a ca veti indeplini toate normele de igienizare din domeniu.

 

Dezinfectarea cailor de acces, la preturi minime

 

Din dorinta de a face economie de produse, multe medii profesionale nu tin cont de faptul ca si caile de acces au nevoie de o igienizare riguroasa. Klintensiv vine in ajutorul dumneavoastra, propunandu-va solutii ieftine si economice.

Produsele de igienizare a cailor de acces pe care le comercializam sunt de foarte buna calitate. Acestea curata in profunzime, asigurand un consum mai putin de substanta, dar si un efort mai mic. In acest mod, veti avea parte de o curatenie exemplara la un cost minim.

Baza noastra de clienti este construita pe corectitudinea unui raport calitate – pret. Astfel, multi dintre cei care incearca produsele Klintensiv revin cu bucurie la noi. Asta se intampla multumita nu doar unor produse de foarte buna calitate, ci si a unei relatii cu clientii net calitativa.

Produsele pentru igienizarea cailor de acces respecta si normele de Protectia Mediului. Astfel, deseurile rezultate in urma folosirii lor pot fi reciclate. Impreuna contribuim, asadar, la o Planeta mai curata si mai sigura pentru fiecare dintre noi.

Dezinfectantii nostri pot fi folosite in diferite spatii cum ar fi:dezinfectanti pentru echipamente mobiledezinfectanti pentru camera de asteptaredezinfectanti pentru camera de consultatii.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 100 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 100 de lei se percepe o taxa de 15 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 100 de lei

15 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 100 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (15.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Inscriete la newsletter si vei primi 15% reducere la prima comanda
0