Menu

Dezinfectanti industriali

Dezinfectanti industriali

Dezinfectanti industriali | Dezinfectant pentru industria alimentara | Dezinfectanti folositi in industria alimentara | Dezinfectanti in industria alimentara | 

Dezinfectanti industriali – Dezinfectanti industria alimentara – Utilizarea corecta de dezinfectanti industriali va permite sa va desfasurati activitatea in cele mai bune conditii de igiena.

Aceasta etapa este critica in sectorul agro-alimentar, nerespectarea regulilor putand duce la constituirea de focare de epidemie atat pentru oameni, cat si pentru animale.

Inactivarea microorganismelor cu ajutorul dezinfectantilor este prin excelenta masura  de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare. Pentru acest scop firma noastra va pune la dispozitie urmatoarle categorii de produse: dezinfectanti pentru instrumentar, dezinfectanti pentru suprafete si dezinfectanti pentru maini.

Acesti dezinfectanti industriali alimentari trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: sa fie eficienti, dar nontoxici in concetratiile indicate, sa fie solubili in apa si sa aiba capacitate buna de patrundere si spectru cat mai larg de actiune. De asemenea, actiunile de igienizare cu dezinfectanti industriali  trebuie sa se desfasoare in mod continuu.

Klintensiv este alegerea perfecta daca va doriti produse sau metode accesibile si eficace pentru dezinfectia in domeniul alimentar.

Dezinfectanti industriali – Oferta noastra

 

Firma noastra va pune la dispozitie dezinfectanti industriali cu aplicabilitate in multiple domenii, in special  pentru industria si siguranta alimentara.

Este vorba de produse cu actiune biocida in conformatitate cu normele UE, la cele mai inalte standarde de calitate.

Va oferim DESOGEN, dezinfectant profesional concentrat pentru suprafete, instrumentar si aeromicroflora.

Este vorba de un dezinfectant pentru spatii publice (scoli, spitale, cabinete medicale, clinici veterinare) ce poate fi folosit si in spatii de preparare, prelucrare, stocare a alimentelor.

 

Dezinfectanti industria alimentara – Produse de calitate

 

DESOGEN se evidentiaza prin puterea mare de actiune, fiind ideal pe suprafete dure, fara pori, in spatii in care riscul de contaminare este foarte inalt. Neutralizeaza 99,9% dintre agentii patogeni inca din primele 15 secunde.

In numai 4 minute de la aplicare spuneti adio HIV, HBV, HCV, MRSA, H1N1, ESBL, VISA, SARS, RSV, VRE, Staphylococcus aureus. La fel si in cazul Salmonella, Pseudomonas, Norovirusurile (virusul Norwalk), E. coli, monocytogenes, mucegaiuri.

Aceste proprietati il fac util in grajduri, adaposturi pentru animale si mijloace de transport animale. Se preteaza la dezinfectia ciclica a halelor de productie zootehnica si in focare epizootologice.

La fel de potrivit este si ca dezinfectant industrial alimentar in cazul suprafetelor aferente productiei, transportului si depozitarii  de alimente/bauturi pentru oameni.

Practic, aria de utilizare include toate etapele din industria agro-alimentara: de la dezinfectia in ferme pasari, porcine, ovine, bovinedezinfectia in abatoaredezinfectia in unitati de industrializare a carnii, la dezinfectia in carmangerii sau dezinfectia in unitati pentru prelucrarea laptelui.

 

Dezinfectanti industria alimentara – Recomandari importante

 

Solutiile de curatat profesionale pe baza de dezinfectanti industriali si ustensilele folosite pentru igienizare trebuie depozitate in spatii separate, special destinate acestui scop.  Incaperile mentionate este obligatoriu sa fie dotate cu sisteme de aerisire si sa aiba acces limitat si controlat (sub cheie).

Materialele si ustensilele in uz se depoziteaza separat in functie de aria pentru care sunt destinate. Este vorba in special de cele pentru zonele murdare (grupuri sanitare, platforme de deseuri, rampe).

Este obligatorie respectarea orarului de igienizare si utilizarea de dezinfectanti industriali avizati sanitar.

Operatia  de dezinfectie trebuie efectuata in mod corespunzator – in concentratia corespunzătoare si cu respectarea timpilor de actiune prevazuti de producator. In caz contrar acesti dezinfectanti industriali pot deveni  surse de contaminare chimica pentru produsele alimentare.

Orice reziduuri ale substantelor de dezinfectie pe suprafetele ce intra in contact cu alimentele trebuie indepartate in mod corespunzator. Alt produs recomndat este gel dezinfectant pentru maini – Klintensiv 1000ml.

 

Dezinfectanti industria alimentara – Informatii suplimentare

 

Dezinfectantii nostri pot fi folosite in diferite spatii cum ar fi: sterilizare echipamente medicaledezinfectanti pentru salonul pacientilordezinfectanti pentru salile de operatiedezinfectanti pentru caile de accesdezinfectanti pentru echipamente mobiledezinfectanti pentru camera de asteptaredezinfectanti pentru camera de consultatii,

N putti gasi pntru urmatoarl cuvinte cheie: “dezinfectant pentru industria alimentara“, “dezinfectanti folositi in industria alimentara” sau “dezinfectanti industria alimentara“, “dezinfectanti in industria alimentara“, “dezinfectanti pentru industria alimentara“.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 100 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 100 de lei se percepe o taxa de 15 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 100 de lei

15 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 100 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (15.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Inscriete la newsletter si vei primi 15% reducere la prima comanda
0