Menu

Dezinfectant instrumentar

Dezinfectant instrumentar

| dezinfectant instrumentar | dezinfectant instrumentar manichiura | klintensiv dezinfectant instrumentar | dezinfectant instrumentar stomatologie | dezinfectant instrumentar medical | 

Dezinfectant instrumentar – Riscul de infectie ca urmare a utilizarii instrumentarului fara masurile necesare de dezinfectie si sterilizare aplicate riguros este foarte mare.

Gestionarea infectiilor asociate asistentei medicale este cu atat mai critica avand in vedere dezvoltarea rezistentei la antibiotice.

Omorarea/inactivarea microorganismelor viabile de pe suprafete si obiecte este obligatorie pentru a face sigura folosirea dispozitivelor medicale reutilizabile la pacienti, dar si manipularea in siguranta de catre personal.

Dezinfectarea instrumentarului medical se poate realiza prin mijloace fizice sau chimice.

De asemenea se mai pot folosii si urmatoarele solutii dezinfectante: dezinfectant pentru maini si dezinfectant pentru suprafete.

Substantele active sunt sarurile cuaternare de amoniu si clorhidratul de polihexanida pentru o actiune sinergica. De asemenea, produsul contine inhibitori de coroziune si agent de complexare.

Acest dezinfectant pentru instrumentar este foarte usor de folosit si are efect sigur si rapid.

Dilutia este de 2% (20 ml produs la 1 l de apa), iar timpul de contact este de minimum 5 minute. Se evidentiaza prin spectrul larg  de actiune biocida, in acord cu normele europene in domeniu.

Dezinfectant pentru instrumentar – Avantajele Klintensiv

 

Curatarea – indepartarea materiei organice si anorganice – este o etapa preliminara obligatorie a dezinfectiei sau sterilizarii.

Cu solutiile de curatat marca Klintensiv igienizarea si dezinfectia pot fi realizate simultan, astfel ca veti economisi timp si bani. Gama de dezinfectanti pentru instrumentar  pe care v-o propunem actioneaza si in prezenta materiilor organice (sange, fluide fiziologice) si asigura o dizolvare rapida a reziduurilor proteice.

 

Dezinfectant instrumentar – Cui se adreseaza

 

Gama Klintensiv mentionata este potrivita pentru instrumentar medical si ustensile de laborator. De asemenea, este alegerea ideala pentru saloane – cosmetice, frizerii, manichiura si pedichiura, dar si pentru colectivitati.

De asemenea, poate fi folosit si in zona farmaceutica sau cea a dezinfectantilor industriali. Va recomandam si gel dezinfectant pentru maini – Klintensiv 1000ml sau dezinfectant concentrat – Desogen 5000ml.

 

Dezinfectant instrumentar – Reguli de folosire

 

Este indicat ca instrumentarul sa fie curatat in cel mai scurt timp de la folosire. Dispozitivele medicale de unica folosinta ce folosesc acest dezinfectant profesional nu pot fi decontaminate si reutilizate. Instrumentele chirurgicale se deschid cat mai mult posibil. Cele compuse din mai multe componente se dezasambleaza piesa cu piesa.

Respectati intocmai instructiunile de pe ambalaj/din fisa privind modul de utilizare adecvat. In functie de gradul de murdarie se prepara solutia cel putin o data pe zi.

Acest dezinfectant pentru instrumentar este destinat pentru uz profesional. Se va folosi de catre personal calificat echipat corespunzator, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu.

Se recomanda a fi utilizat in incaperi bine aerisite si ventilate. Produsul va fi pastrat inchis, in ambalajul original, ferite de lumina si departe de surse de caldura.

A se evita contactul KLINTENSIV DEZINFECTANT INSTRUMENTAR cu alte produse cu activitate biocida sau cu alti detergenti, in special cu cei care contin surfactanti anionici sau aldehide.

 

Dezinfectant instrumentar – Informatii suplimentare

 

Dezinfectantii nostri pot fi folosite in diferite spatii cum ar fi: sterilizare echipamente medicaledezinfectanti pentru salonul pacientilordezinfectanti pentru salile de operatiedezinfectanti pentru caile de accesdezinfectanti pentru echipamente mobiledezinfectanti pentru camera de asteptaredezinfectanti pentru camera de consultatii,

Ne puteti gasi pe internet cautand dupa urmatoarele cuvinte-cheie: “dezinfectant instrumentar stomatologic”, “dezinfectant instrumentar frizerie”, dar si “dezinfectant instrumentar cosmetica” sau “dezinfectant instrumentar chirurgical”.

La acestea se adauga “dezinfectant instrumentar medical” impreuna cu“dezinfectant instrumentar manichiura”. O cautare directa se poate efectua dupa termenii “klintensiv dezinfectant instrumentar” sau “detergent dezinfectant instrumentar”.

Alte sintagme relevante sunt dezinfectanti instrumentar, alaturi de dezinfectante pentru instrumentar medical ori dezinfectant pentru instrumentar medical. De asemenea, puteti folosi si dezinfectant pentru instrumentar sau detergent dezinfectant pentru instrumentar.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 100 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 100 de lei se percepe o taxa de 15 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 100 de lei

15 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 100 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (15.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Inscriete la newsletter si vei primi 15% reducere la prima comanda
0