Menu

Dezinfectanti aeromicroflora

Dezinfectanti aeromicroflora

| Dezinfectanti aeromicroflora | Dezinfectant aeromicroflora |

Dezinfectanti aeromicroflora – Inainte de a dezinfecta aeromicroflora se vor face teste pentru a determina nivelul de incarcare a aerului cu microbi atmosferici in special in zonele de risc. In functie de rezultatele testelor se va determina cea mai buna solutie pentru dezinfectare.

Dezinfectanti aeromicroflora –  nivelul de contaminare creste riscul de imbolnavire

Nivelul de contaminare microbiana din aer si suprafete prezinta un potential risc de imbolnavire care va creste proportional cu numarul de bacterii si cu prezenta anumitor specii patogene sau potential patogene.

Contaminarea aerului are legatura cu nivelul de contaminare a suprafetelor si obiectelor, acestea fiind in general contaminate cu aceeasi flora bacteriana care se afla si in aer.

Dezinfectanti aeromicroflora – cea mai buna solutie pentru eliminarea microbilor

Pentru a elimina microbii din aer se folosesc dezinfectanti aeromicroflora specifici conform normelor existente. Inainte de a aplica astfel de substante se va determinat nivelul de microbi din aer.

Determinarea florei are loc periodic in institutii de copii, spitale, laboratoare si unitati alimentare. De asemenea se vor face aceleasi teste si in farmacii sau fabrici de medicamente pentru a stabili potentialul pe care il are aerul de a transmite infectiile si pentru a aprecia corect conditiile sanitare dintr-o anumita incapere.

 

Dezinfectanti aeromicroflora – o solutie perfecta pentru prevenirea celor mai dese afectiuni

 

Cele mai des intalnite afectiuni care se pot transmite prin aer sunt bolile contagioase ale copilariei precum varicela, tusea convulsiva, rujeola, parotidita epidrmica si subeola. De asemenea, pe aceasta cale se transmit si tuberculoza, gripa si difteria.

De obicei astfel de afectiuni apar in zonele cu conditii favorabile pentru raspandire in camere inchise si foarte aglomerate cum ar fi gradinitele, scolile, cresele, caminele de batrani, salile de spectacole, salile de asteptare, mijloace de transport in comun si unitati medicale cu un numar mare de germeni si de persoane respective.

Poarta prin care microbii intra in organism este conjunctiva oculara sau nazofaringele. Microbii se transmit prin aer si eliminarea are loc de cele mai multe ori prin nazofaringe.

Avand in vedere toate acestea este clar de ce sunt necesari dezinfectantii pentru aeromicroflora.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 100 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 100 de lei se percepe o taxa de 15 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 100 de lei

15 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 100 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (15.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Inscriete la newsletter si vei primi 15% reducere la prima comanda
0