Menu

Dezinfectanti salon pacienti

Dezinfectanti salon pacienti – Cele mai bune practici de prevenire a infecției sunt esențiale în acest domeniu deoarece pacienții petrec majoritatea timpului la o clinică de sanatate si in saloanele acestora. Noi va ajutam la asigurarea curatarii și dezinfectării corespunzătoare a saloanelor pacientilor și oferim asistenta și informare în acest scop.

Producem șervetele și solutii dezinfectante de suprafață, produse de igienă a mâinilor ce pot fi utilizate pentru a ajuta la eliminarea contaminării în saloanele pacientilor. Klintensiv comercializeaza dezinfectanti medicali pentru salonul pacientilor. In tara noastra, multi romani ajung in spitale cu frica de a nu contracta alte boli decat cele cu care au venit. Frica de o neigienizare corespunzatoare a saloanelor este mare. Multi dintre acestia prefera sa isi aduca solutii de igienizare de acasa.

dezinfectanti salon pacienti

Dezinfectanti pentru salonul pacientilor  de cea mai buna calitate

 

Pentru a veni in ajutorul acestora, dar si pentru medicii care isi doresc un salon al pacientilor curat si bine igienizat, comercializam un numar mare de dezinfectanti medicali. Acestia sunt de cea mai buna calitate. Va vor ajuta sa va feriti de bacteriile si virusii care v-ar putea imbolnavi.

 

Dezinfectanti salon pacienti – Preturi imbatabile

 

Comercializam produse de dezinfectare foarte bune, la preturi modice. Eficacitatea lor este inalta. Acestia pot fi folositi in clinici, saloanele pacientilor sau cabinete. Gama de produse acopera toate nevoile medicale:

 

Dezinfectanti pentru salonul pacientilor, igienizare corespunzatoare

 

Aceste produse de dezinfectare sunt avizate medical. Astfel, pot fi folosite si in saloanele pacientilor. Ele pot fi folosite in:

 • clinici
 • cabinete medicale individuale
 • spitale
 • locuinte
 • gradinite
 • scoli
 • saloane de infrumusetare
 • cabinete veterinare
 • piete si alimentare
 • medii industriale
 • alte medii care necesita o igiena buna.

Gama de dezinfectanti pentru saloane curata murdaria in profunzime. Ea contine gel pentru maini, sapun lichid, dezinfectant pentru suprafete si dezinfectant instrumentar.
Toate gamele de produse de igienizare comercializate de catre Klintensiv sunt atent selectate. Avem contracte de colaborare cu unele dintre cele mai prestigioase branduri din domeniu. Fiecare dezinfectant pentru saloane are aviz de la Ministerul Sanatatii.

Din respect pentru mediul inconjurator, deseurile rezultate pot fi reciclate.

Gama Klintensiv este creata de catre medici pentru medici. De aceea, aceasta reuseste sa indeplineasca cu brio toate cerintele din domeniu. Ea isi dovedeste eficienta imediat dupa folosire, actionand in toate directiile.

Dezinfectantii nostri pot fi folosite in diferite spatii cum ar fi: sterilizare echipamente medicaledezinfectanti pentru salonul pacientilordezinfectanti pentru salile de operatiedezinfectanti pentru caile de accesdezinfectanti pentru echipamente mobiledezinfectanti pentru camera de asteptaredezinfectanti pentru camera de consultatii,

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 100 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 100 de lei se percepe o taxa de 15 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 100 de lei

15 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 100 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (15.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Inscriete la newsletter si vei primi 15% reducere la prima comanda
0