Menu

Dezinfectanti echipament mobil

Dezinfectanti pentru echipament mobil – Scaunele cu rotile, pompele IV și aparatele cu raze X sunt exemple de echipamente mobile. Aceste echipamente trebuie sa fie curatate și dezinfectate pentru a minimiza riscul de raspandire a germenilor.

 Curatarea cu o soluție de dezinfectare este o modalitate eficienta de a dezinfecta suprafețele neuniforme de pe echipamentul mobil. Gama de produse comercializata de catre Klintensiv contine si dezinfectanti medicali pentru echipament mobil. Pe langa produsele de igiena dedicate a fi folosite in sala de operatie, salonul pacientilor, camera de asteptare, cai de acces si alte locuri in care doriti sa mentineti igiena, exista si cele pentru sterilizare.

dezinfectanti pentru echipament mobil

Dezinfectanti medicali pentru echipament mobil de la Klintensiv

 

Dezinfectantii medicali pentru echipament mobil pe care ii comercializam la Klintensiv au o calitate superioara. Acestia sunt pe deplin avizati de Ministerul Sanatatii. Vin ambalati in flacoane si materiale care pot fi reciclate, deoarece avem un real respect pentru Planeta.

Pe langa aceste produse, mai comercializam si altele, precum:

Nu ezitati sa folositi cu incredere produsele noastre, pentru a mentine spatiul in care lucrati bine igienizat si curatat in profunzime.

 

Dezinfectanti medicali pentru echipament mobil la preturi mici

 

Echipamentul mobil trebuie sa fie bine dezinfectat dupa fiecare folosire. Acest fapt aduce cu sine si un cost destul de ridicat al produselor pe care le folositi. Intelegem acest lucru si, de aceea, am ales sa pastram un raport calitate-pret convenabil. Astfel, nu este nevoie sa faceti compromisuri in ceea ce priveste sanatatea dumneavoastra si a pacientilor.

Produsele sunt de o calitate ridicata si, de aceea, este suficienta o singura aplicare pentru o curatare in profunzime a instrumentarului. Comercializam dezinfectanti medicali pentru echipament mobil preferati de catre medici.

Gama de produse de dezinfectare este conceputa de catre medici, insa nu se adreseaza doar acestora. Ea poate fi folosita in cabinete de infrumusetare, scoli, gradinite, locuinta proprie, spatii industriale sau in oricare alt loc ce are nevoie de o curatare atenta.

Apelati cu incredere la produsele pe care le oferim. Va garantam ca rezultatele vor fi atat de bune, incat veti deveni unul dintre multii nostri clienti fideli.

Dezinfectantii nostri pot fi folositi in diferite spatii cum ar fi: dezinfectanti pentru echipamente mobiledezinfectanti pentru camera de consultatii,

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 100 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 100 de lei se percepe o taxa de 15 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 100 de lei

15 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 100 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (15.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Inscriete la newsletter si vei primi 15% reducere la prima comanda
0