Menu

Dezinfectanti camera de consultatii

Stim cat de importanta este, pentru dumneavoastra, achizitionarea unor dezinfectanti pentru camera de consultatii buni. De aceea, venim in ajutorul medicilor din spitale si cabinete individuale. Oferim o gama de produse superioara, la preturi foarte bune.

Dezinfectanti pentru camera de consultatii si nu doar. Comercializam dezinfectanti care pot fi folositi atat in camera de consultatii, cat si in celelalte spatii aferente unui spital sau unui cabinet medical individual. Ii puteti folosi in sala de operatie, salonul pacientilor, camera de asteptare, cai de acces si alte locuri in care doriti sa mentineti igiena.

dezinfectanti pentru camera de consultatii

Dezinfectanti pentru camera de consultatii la preturi foarte bune

 

Comercializam dezinfectanti de mai multe tipuri tipuri:

Intelegem ca nevoia de dezinfectanti medicali pentru camera de consultatii a unui spital este mare. De aceea, dorim sa venim in ajutorul clientilor nostri cu un pret foarte bun. Astfel, veti face economie, fara a renunta la normele de igiena si sanatate.

Fiecare dintre dezinfectantii medicali pe care ii comercializam a primit aviz din partea Ministerului Sanatatii. Acestia au o calitate ridicata si va vor ajuta sa mentineti incaperile curate in profunzime. De asemeni, punem un pret ridicat pe reciclare. De aceea, produsele noastre vin ambalate in materiale prietenoase cu mediul. Va rugam sa reciclati, pentru o Planeta mai curata.

 

Dezinfectanti pentru camera de consultatii de la Klintensiv

 

Dezinfectantii Klintensiv sunt conceputi de catre medici. In acest mod, formulele indeplinesc chiar si cele mai sofisticate standarde. Igienizarea se face conform instructiunilor de pe ambalaj, pentru a obtine un rezultat garantat.

Produsele noastre sunt unele dintre cele mai bune disponibile pe piata. Baza noastra de clienti revine, intotdeauna, cu placere la noi. Asta se intampla multumita seriozitatii pe care o acordam acestui aspect, dar si unei relatii cu clientii foarte buna.

Dezinfectantii nostri pot fi folosite in diferite spatii cum ar fi: sterilizare echipamente medicaledezinfectanti pentru echipamente mobile.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 100 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 100 de lei se percepe o taxa de 15 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 100 de lei

15 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 100 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (15.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Inscriete la newsletter si vei primi 15% reducere la prima comanda
0