Menu

Dezinfectanti sala de operatie

Dezinfectanti pentru sala de operatie – Infecțiile din salile de operatie reprezintă o preocupare majoră pentru instituțiile de asistență medicală. Salile de operare sunt, în general, cel mai mare generator de venituri într-o unitate de asistență medicală, astfel încât dezinfectarea adecvată și în timp util a camerelor este crucială.

Instituțiile de îngrijire medicală caută modalități de a fi mai eficiente în curățarea și dezinfectarea salilor de operatie, asigurând, în același timp, confortul pacienților și medicilor. Noi va oferim posibilitatea de a preveni infectiile si sa profesati intr-un mediu propice activitatii dumneavoastra. In acest scop va oferim o gamă completă de produse pentru a face realiza proces fără efort.

dezinfectanti pentru sala de operatie

Dezinfectanti pentru sala de operatie, avizati de Ministerul Sanatatii

 

Comercializam dezinfectanti pentru sala de operatie care indeplinesc toate criteriile elaborate de Ministerul Sanatatii. Ne adresam spitalelor si clinicilor care pun pret pe calitate si eficienta. In acelasi timp, incercam sa mentinem un cost al acestor produse de igienizare convenabil.

Produsele Klintensiv sunt dezinfectanti medicali capabili, care ofera o igienizare completa. Substantele pe care acestea le contin sunt concepute de branduri de renume. Procesul de productie este riguros si foarte atent realizat. Ne-am dorit, astfel, sa venim in ajutorul medicilor, cu dezinfectanti pentru sala de operatie care sa ii ajute sa isi indeplineasca munca cu succes.

 

Dezinfectanti pentru sala de operatie, la preturi mici

 

Gama de dezinfectanti medicali pe care o comercializam este una complexa si completa. Produsele sunt de o calitate foarte inalta. In acelasi timp, acestea au un pret bun. Ne dorim crearea unei colaborari continue intre noi si clientii nostri. De aceea, am pus accentul pe un raport calitate – pret care sa ne ajute sa construim acest lucru.

Comercializam o multitudine de alte produse pentru igienizarea salii de operatie si a spatiilor care necesita acest procedeu:

Dezinfectantii medicali pentru sala de operatie pe care ii comercializam se bazeaza pe ideea de reciclare. De altfel, toate produsele noastre fac asta. Asadar, deseurile rezultate pot fi reciclate, astfel incat sa protejam, impreuna, mediul inconjurator.

Aceste produse de igienizare pentru sala de operatie sunt concepute de catre medici. De aceea, suntem siguri ca nu va vor dezamagi si ca vor indeplini chiar si cele mai dificile standarde.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 100 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 100 de lei se percepe o taxa de 15 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 100 de lei

15 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 100 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (15.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Inscriete la newsletter si vei primi 15% reducere la prima comanda
0