Menu

Dezinfectanti camera de asteptare

Dezinfectanti pentru camera de asteptare – Camerele de așteptare au adesea cel mai mare număr de vizitatori în instituția medicală și, prin urmare, pot prezenta cea mai mare oportunitate de răspândire a germenilor.

Este esențial să existe proceduri pentru curățarea și dezinfectarea acestui domeniu crucial al instituției medicale. Metrex produce o linie completă de produse pentru prevenirea infecțiilor și va fi acolo pentru a vă ajuta la fiecare pas al modului în procesul de conversie.

In Romania o mare parte din pacienti ajung sa contacteze alte boli decat cele cu care au venit initial in spital, astfel complicandu-se situatia acestora.
Produsele de dezinfectare de la Klintensiv sunt un adevarat inamic pentru bacteriile din salonul pacientilor.

dezinfectanti pentru camera de asteptare

Dezinfectanti pentru camera de asteptare de la Klintensiv

 

Klintensiv comercializeaza dezinfectanti pentru camera de asteptare. Acestia au o calitate ridicata si un pret minim, astfel incat sa fie satisfacute toate cerintele clientilor nostri.

Camera de asteptare este, poate, cea mai predispusa infectiei cu microorganisme patogene si nepatogene. Daca salii de operatii si salonului pacientilor li se acorda o atentie deosebita, camera de asteptare si caile de acces au, adeseori, o igienizare mai slaba. Acest lucru nu ar trebui sa se intample, acestea fiind locul unde pacientii si clientii petrec un timp indelungat.

Gama de dezinfectanti pentru camera de asteptare si nu doar comercializata de catre Klintensiv este larga. Produsele sunt de foarte buna calitate, bucurandu-se de atentia si laudele multor medici si specialisti. Acestea sunt concepute de catre medici, pentru a fi folosite de medici. Astfel, ele indeplinesc cele mai inalte standarde de igiena.

Toate aceste produse de sterilizare si igienizare au primit avizul Ministerului Sanatatii. Avem solutii dezinfectante foarte bune, care ajuta la mentinerea unui spatiu sanatos si curat.

 

Dezinfectanti pentru camera de asteptare ieftini

 

Intelegem foarte bine faptul ca orice spatiu dintr-un spital sau cabinet individual are nevoie de o igienizare maxima. De aceea, am venit in ajutorul clientilor nostri cu oferte foarte bune. Gamele noastre de dezinfectanti sunt de foarte buna calitate si au un pret corect, astfel incat sa puteti face economie. Ne dorim sa nu faceti nici un compromis de la curatenie, astfel incat atat dumneavoastra, cat si clientii sau pacientii pe care ii aveti sa fiti in siguranta.

Fiecare dintre dezinfectantii pentru camera de asteptare pe care vi-i oferim vine in ambalaj care corespunde normelor de reciclare. Ne-am dorit, astfel, sa ne aducem aportul in ecologie si sa ajutam, asa cum putem, Planeta. De aceea, va incurajam sa reciclati deseurile si dumneavoastra.

Dezinfectantii nostri pot fi folosite in diferite spatii cum ar fi: dezinfectanti pentru salonul pacientilordezinfectanti pentru salile de operatiedezinfectanti pentru caile de accesdezinfectanti pentru echipamente mobiledezinfectanti pentru camera de consultatii.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 100 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 100 de lei se percepe o taxa de 15 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 100 de lei

15 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 100 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (15.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Inscriete la newsletter si vei primi 15% reducere la prima comanda
0