Menu

Sterilizare echipamente medicale

Sterilizare echipamente medicale – Multe dintre instrumentele și echipamentele utilizate într-o unitate medicala sunt aduse la departamentul de procesare sterila pentru a fi reprocesate pentru următorul pacient.

 Sterilizarea instrumentelor este esentiala pentru prevenirea infecțiilor. Idiferent ca vorbim de sterilizarea dispozitivelor medicale cum ar fi endoscoape sau a instrumentarului stomatologic ori chiar a instrumentarului pentru manichiura, dezinfectantii nostrii sunt foarte eficienti.

Curatarea corecta este esentialã deoarece ajutã la asigurarea eliminarii mizeriei brute de la instrumente înainte de dezinfectia sau sterilizarea la nivel inalt.

sterilizare echipamente medicale

Sterilizare echipamente medicale –  Produse de sterilizare de calitate inalta

 

Daca lucrati in medii care necesita o igiena foarte buna, este important sa aveti produse de sterilizare de calitate. Realizarea in mod corect a sterilizarii se face conform unor norme stabilite de catre Ministerul Sanatatii. De asemeni, si produsele cu care se face trebuie sa aiba aviz din partea acestora.

Comercializam produse de sterilizare care indeplinesc cele mai inalte standarde calitative. Intelegem nevoia de a proteja sanatatea clientilor dumneavoastra. De aceea, va venim in ajutor cu o gama de produse foarte bune.

Este o diferenta mare intre dezinfectie si sterilizare. Dezinfectia consta in excluderea posibilitatii de raspandire a agentilor patogeni in mediul de lucru. Sterilizarea ajuta, insa, la distrugerea completa a tuturor microorganismelor nepatogene si patogene, incluzand sporii acestora. In conditiile in care exista o foarte mare raspandire a acestor microorganisme, dezinfectia si sterilizarea devin obligatorii. Astfel, veti asigura sanatatea clientilor care va viziteaza, dar si a dumneavoastra!

 

Sterilizare echipamente medicale – Produse de sterilizare la preturi competitive

 

La Klintensiv, ne-am dorit sa comercializam produse de sterilizare ieftine. Asta deoarece am vrea ca fiecare spatiu care lucreaza cu publicul sa si le poata permite. In acest mod, consideram ca punem umarul la o mai buna sanatate publica, ajutand fiecare agent sa isi mentina spatiul si instrumentarul bine igienizat.

Pe langa produsele de sterilizare, comercializam si alte tipuri de dezinfectanti medicali:

Fiecare dintre aceste produse de sterilizare si dezinfectanti medicali indeplineste normele UE in ceea ce priveste reciclarea deseurilor. Astfel, nu doar ca va veti mentine mediul de lucru sanatos, ci veti ajuta si Planeta.

Gama de produse de sterilizare pe care o comercializam la Klintensiv este conceputa de catre medici. De asemeni, produsele sunt facute intr-un proces foarte riguros si atent detaliat. In acest mod, aveti siguranta ca ele isi vor indeplini rolul foarte bine.

Sterilizare echipamente medicale – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte de cautare: “sterilizare deseuri medicale“, “sterilizare dezinfectie” sau “sterilizare dispozitive medicale“, “sterilizare endoscop” ori “sterilizare forfecute“, “sterilizare endoscopie“.

Alte cuvinte: “sterilizare forfecute“, “sterilizare instrumentar stomatologic” sau “sterilizare instrumentar“, “sterilizare instrumente” ori “sterilizare instrumente manichiura“, “sterilizare instrumentar manichiura” si “sterilizare si dezinfectie“, “sterilizare salon“.

Livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi de peste 100 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 100 de lei se percepe o taxa de 15 lei.

Livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarifele de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 100 de lei

15 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 100 de lei.

Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (15.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici .

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei . Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Inscriete la newsletter si vei primi 15% reducere la prima comanda
0