Menu

Dezinfectant suprafete

| dezinfectant suprafete | detergent dezinfectant suprafete | dezinfectant suprafete pret | dezinfectant suprafete medicale | klintensiv dezinfectant suprafete | dezinfectant suprafete bucatarie |

Dezinfectant suprafete – Dezinfectia prin mijloace chimice (substante biocide) este un proces care elimina organismele microbiene in proporţie de 99,99% in scopul prevenirii infectiilor.

In primul rand este obligatorie dezinfectia oricarui obiect care vine in contact cu omul bolnav. Acestea includ mobilierul, sistemul de incalzire si iluminare, carucioare, usi, ferestre, grupuri sanitare. De asemenea, nu trebuie neglijati peretii, pavimentul sau caile de acces, holurile, salile de asteptare.

La acestea se adauga echipamentul de protectie si de lucru, inclusiv  obiectele cu ajutorul carora s-au captat produsele biologice sau dejectiile.

Alegerea metodei de dezinfectie si/sau sterilizare pentru suprafete, instrumentar si echipamente trebuie sa tina cont de categoria din care acestea fac parte: noncritice, semicritice sau critice.

Produsele oferite de firma noastra au insa o plaja larga de aplicabilitate dincolo de sectorul unitatilor sanitare.

 

 Dezinfectant suprafete – Cui se adreseaza

 

Gama Klintensiv pentru dezinfectarea suprafetelor este destinata atat spatiilor private, cat si zonelor de sanatate publica.

Este vorba de produse certificate ca biocide, conform prevederilor legale in vigoare.

Astfel, Klintesiv ofera dezinfectanti pentru suprafete de lucru, obiecte de inventar si microaeroflora.

Aceste produse se adreseaza in egala masura medicinei umane si cabinetelor veterinare.

De asemenea, KLINCIDE dezinfectant concentrat poate fi utilizat si pe suprafete pe care se proceseaza alimentele sau in cazul echipamentelor (recipiente, ustensile) din industria alimentara (vezi si gama dezinfectantilor industriali).

De ajutor sunt si in cazul  conductelor folosite pentru producția, transportul, depozitarea sau consumul produselor alimentare sau al hranei pentru animale. Mentionam ca necesita clatire daca se dezinfecteaza suprafete ce vor lua contact cu hrana pentru animale/oameni.

Pentru o dezinfectare rapida si facila, dar cu rezultate maxime va recomandam servetele umede Klintensiv. Nu trebuie decat sa stergeti suprafata cu aceste servetele astfel incat sa ramana umeda. Dupa un timp de actiune de 5 minute puteti folosi totul in siguranta din nou. Este pratic cea mai la indemana solutie cand vine vorba de dezinfectarea suprafetelor.

 

Dezinfectant suprafete – Substante active si avantaje

 

Produsele Klintensiv dezinfectant suprafete au ca ingredient activ principal sarurile de amoniu cuaternat. Cele mai importante proprietati ale acestora in ceea ce priveste dezinfectarea suprafetelor sunt:

  • actiunea antimicrobiana atat fata de bacterii, cat si fata de fungi si virusuri
  • stabilitate in conditii normale de temperatura
  • nu sunt corozive
  • nu irita tegumentele in concentratii normale, practic lipsite de toxicitate in solutii diluate
  • buna solubilitate in apa
  • eficienta si in prezenta substantelor organice
  • formeaza o pelicula care conserva activitatea antibacteriana
  • potrivite pentru suprafete delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica.

Foarte buna actiune germicida si gradul de toxicitate redus recomanda sarurile cuaternare de amoniu drept unii dintre agentii dezinfectanti cei mai utilizati în sectorul alimentar. 

Sunt inactivate de compusi anionici (sapunuri, detergenti) si compusi tensioactivi nonionici. 

 

Dezinfectant suprafete – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet efectuand urmatoarele cautari: “dezinfectant suprafete bucatarie” sau “dezinfectant suprafete stomatologie”, dar si “dezinfectant suprafete medicale”.

La acestea se adauga “dezinfectant de suprafete” ori “dezinfectant suprafete pret”. O cautare directa puteti face dupa “klintensiv dezinfectant suprafete”.

Alte cautari relevante sunt “dezinfectanti de suprafete” alaturi de “dezinfectant medical suprafete” sau “dezinfectant rapid suprafete” si spray dezinfectant suprafete.

Showing 1–12 of 16 results

Inscrie-te la newsletter

Si vei primi 15% reducere la prima comanda